camerabewaking.jpg

linked_camera Camerabewaking

Camerabewaking
In steeds meer woningen en bedrijfspanden wordt er gebruik gemaakt van cameratoezicht. Bewakingscamera’s hebben een preventieve werking. Met een goed camerabewakingssysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Mocht er daadwerkelijk iets voorvallen dan beschikt u tevens over bruikbaar bewijsmateriaal.

Voor iedere situatie een camerabewakingssysteem
Om een goed eindresultaat te verkrijgen is de juiste camerakeuze en opstelling van de bewakingscamera essentieel. Door de grote keuze aan camera's en opnamemogelijkheden is een deskundig advies van groot belang. Hierbij wordt gekeken naar de afstanden; verlichting bij dag en nacht; positie van plaatsing; binnen en/of buiten en het te bewaken gedeelte van het terrein of locatie.

Uitvoeringen camerabewakingsinstallaties
De systemen kunnen bestaan uit: dome camera's en bullet camera's voor zowel buiten als binnen; verborgen bewakingscamera’s; stand-alone camera’s met interne opname mogelijkheden; harddisk videorecorders en videomanagementsoftware.

Uw camerabewakingsinstallatie beheren en benaderen op afstand
Een camerabewakingsinstallatie is handig; maar wát als u niet op locatie bent!
WdH techniek zorgt ervoor dat u uw camera's overal ter wereld kan bekijken en beheren. U kunt de beelden via een pc, smartphone en/of tablet bekijken. U heeft enkel een internetverbinding nodig.

Ook interesse in een vrijblijvend camerabewakings advies? Neem dan contact met ons op.